As Collier

Op het moment dat u als as sieraad een hanger uitzoekt die helemaal aan uw wensen voldoet kan het zo zijn dat u geen geschikt collier hebt om de hanger aan te hangen. Om hiervoor een oplossing aan te bieden biedt de urnshop een as collier aan waaraan uw net uitgezochte hanger geheel tot z’n recht komt. Daarmee wordt uw as sieraad en natuurlijk uw persoonlijke herinnering geheel compleet.

Het is natuurlijk absoluut geen verplichting om bij de hanger die u uit zoekt een as collier aan te schaffen. Er is niets mis mee om de hanger aan een collier te hangen die u al in uw bezit hebt. Het kan zelfs zijn dat u daar juist behoefte aan hebt, in het geval dat u een collier van uw overleden dierbare gaat dragen bijvoorbeeld kan het wenselijk zijn om daar ook een hanger met een heel klein beetje as van de overledene te hangen. Op dat moment zult u zeker geen apart collier voor as sieraden aan moeten schaffen maar gewoon doen wat uw gevoel aangeeft dat u moet doen. Wel zult u zich er van moeten verzekeren dat het bestaande collier sterk genoeg is om in sieraden as te dragen, het zou immers jammer zijn als het collier breekt en u uw dierbare herinnering verliest. Als dat geen probleem is dan staat niets in de weg om met uw eigen collier as hangers mee te dragen zodat u uw dierbare altijd dichtbij u hebt.

Bij het uitzieken van sieraden as collier kiezen is een stuk eenvoudiger dan u denkt. Aan de ene kant komt dat omdat de keuze die u hebt niet helemaal onbeperkt is. De keuze kan natuurlijk ook niet onbeperkt zijn omdat de urnshop nu eenmaal geen enorm uitgebreide collectie aan verschillende colliers op voorraad kan houden, het is tenslotte een urnshop en geen juwelier. Toch kunt u een bijpassend as sieraden collier vinden door een paar eenvoudige stappen te volgen. Allereerst kunt u kijken naar de hanger die bij u past, door eerst op zoek te gaan naar de hanger die u graag wilt hebben beantwoord u al een heleboel vragen over welk as collier er bij de door u uitgezochte hanger zal passen. Het lijkt immers niet zo heel erg goed om een zeer modern collier te gebruiken voor een veel klassieker vormgegeven hanger en andersom gaat dit natuurlijk ook op. Aan een schakel collier as hangers met een strakke vormgeving hangen past nu eenmaal minder goed dan deze hangers aan een kabel collier of zelfs een siliconen collier hangen.

Daarbij zal een kabel collier en een siliconen collier vooral goed toe te passen zijn als u voor modernere vormgeving kiest. Een kabel collier lijkt net op een staalkabel maar is dan gemaakt van een ander materiaal zoals roest vast staal, zilver of goud. Een siliconen as collier heeft meestal een roest vast stalen kern met daaromheen een laag zwart siliconen rubber. De meer klassieke schakel colliers passen bij andere vormen zoals natuurlijk de hangers in de vorm van hartjes, kruisjes, de ster of natuurlijk de hangers in de vorm van een traan. Een collier voor as hangers hoeft natuurlijk niet op deze manier gekozen te worden maar het helpt u wel om de zaken op een passende manier bij elkaar te zoeken. Vandaar ook dat wij iedereen aan raden om bij het uitzoeken van sieraden as collier als laatste uit te zoeken.

Een andere tip om de mogelijkheden om uit te kiezen nog verder te beperken is goed te kijken naar het gebruikte materiaal. Dit is eigenlijk heel erg voor de hand liggend als u er over nadenkt maar u moest eens weten hoe vaak het vergeten wordt. Wij raden u dan ook aan om bij gouden as sieraden collier van goud uit te zoeken, niet dat dit verplicht is maar het lijkt wel een stuk beter en het geeft u de mogelijkheid om uw as sieraad een stuk minder op te laten vallen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om bij een modern vorm gegeven hanger een zwart siliconen as collier te dragen maar anders is het goud. Ditzelfde geld natuurlijk voor zilveren hangers waar een zilveren collier as hangers een stuk beter uit laat komen. Wij hoeven u nu vast niet meer te vertellen welk collier het beste bij roest vast stalen hangers past dus dat laten wij aan uw fantasie over. Neem vooral een kijkje welk as collier de urnshop zoal aanbiedt als u een hanger aan het uitzoeken bent om een beetje as van een overleden dierbare in te bewaren en bij u te dragen.