As Ketting

Bij het uitkiezen van sieraden om daar een klein beetje as van een overleden dierbare in te bewaren hebt u een ruime keuze. Daarbij zal het u op vallen dat er heel veel hangers zijn waarin u een beetje as kunt bewaren. Natuurlijk zullen deze hangers aan een as ketting moeten hangen want anders hebt u er niet zo heel veel aan.

Het uitkiezen van een geschikte as ketting is wellicht net zo persoonlijk als het uitkiezen van de hanger zelf. Daarbij gaat het zoals gebruikelijk als u in sieraden as wilt bewaren om uw eigen persoonlijke smaak. Als u er volgens uw eigen smaak van overtuigd bent dat u een bepaalde combinatie van een hanger en een ketting goud bij elkaar vind passen dan passen die twee bij elkaar. Het gaat per slot van rekening om uw eigen persoonlijke en tastbare herinnering aan een overleden dierbare en niet om die van iemand anders. Maak dus uw eigen keuze bij het uitkiezen van een as sieraden ketting want het gaat om uw herinnering. Dat u daarbij een grote keuze hebt maakt het niet moeilijker een keuze te maken maar maakt het beter mogelijk om precies te vinden waar u naar op zoek bent. Het zal u helpen bij het maken van een keuze om op de beste manier een sieraden as ketting te vinden.

Een heel andere mogelijkheid is het in de ketting as bewaren, er zijn helaas niet heel veel uitvoeringen van dit soort kettingen. U zult dus ook goed moeten kijken of de urnshop deze uitvoeringen in de sieraden as collectie heeft zitten. De uitvoeringen die u tegen kunt komen zullen voornamelijk bestaan aan een ketting waar een hanger aan vast zit. In de hanger van de ketting as sieraden zal dan een ruimte zitten om een klein beetje as in te bewaren. Het feit dat de keuze bij deze as sieraden niet zo heel erg groot is doet niets af aan het feit dat het wel hele mooie as sieraden zijn en het ook een hele mooie manier is om een overleden dierbare te herinneren. Wellicht het mooiste aan een as ketting is de symboliek die van deze soort sieraden as uit gaat. Omdat u het as sieraad om uw nek draagt hebt u de kans om uw aandenken aan een overleden dierbare op uw hart te dragen. Het door deze symboliek dat in de vorm van een ketting as sieraden dragen voor heel veel mensen een hele aantrekkelijke manier is om een dierbare te herinneren.

Natuurlijk zegt het feit dat een hele grote groep mensen voor het dragen van een as ketting kiest niet dat dit ook voor u de beste manier is om een overleden dierbare te herinneren. Het gaat, zoals eerder gezegd, om uw eigen persoonlijke voorkeur bij het kiezen van het as sieraad dat bij u past. Toch is het de symboliek van het op uw hart dragen van uw dierbare die de keuze van een as sieraden ketting een hele logische keuze maakt. Daarbij kunt u zelf voor iedere combinatie kiezen die u wilt en er zijn meerdere soorten kettingen waar u uit kunt kiezen. Zo zijn er de bekende schakel kettingen die uit een reeks ineen geslagen schakels bestaan. Een as ketting kan ook de vorm van een kabel hebben, deze as sieraden zien er uit als een staal kabel maar zijn natuurlijk van een ander materiaal gemaakt zoals roest vast staal, goud of zilver. Het spreekt voor zich dat deze kettingen ook het beste bij hangers passen die van hetzelfde materiaal gemaakt zijn. Een hele andere mogelijkheid is bij het uitzoeken van sieraden as ketting modellen kiezen die een roest vast stalen kern hebben een aan de buitenkant een laag zwarte siliconen. Het mooie van de laag zwarte siliconen rubber is dat deze bij alle materialen waarvan de sieraden as gemaakt zijn past.

Daarmee wordt de keuze om met het juiste sieraad en ketting as te bewaren er wellicht niet eenvoudiger op. Toch hoeft de keuze, als u luistert naar wat uw hart u in geeft, helemaal niet zo moeilijk te zijn. Vaak weet u immers diep in uw hart best wat u daadwerkelijk het mooiste vind om te dragen of welke combinatie u het beste bij elkaar vind passen. Vandaar dat het uitzoeken van de juiste as sieraden ketting gewoon een kwestie is van kluisteren naar uw gevoel. Neem daarom snel een kijkje bij het assortiment as sieraden die u bij de urnshop vindt die op deze pagina vermeldt staat, of de as ketting van uw keuze er bij zit.