As Ringen

Van de vele opties die u ter beschikking staan bij het zoeken naar een passende en tastbare maar vooral waardige herinnering aan een overleden dierbare zijn as sieraden wellicht de meest persoonlijke mogelijkheid. Daarbij hebt u natuurlijk heel veel verschillende mogelijkheden en kunt u een heel persoonlijke manier kiezen als u dat wilt. Bij het uitkiezen van deze sieraden zijn as ringen een goed optie om uw dierbare te herinneren.

De keuze voor as ringen kan een optie zijn als u bijvoorbeeld uw echtgenoot of echtgenote hebt verloren. U kunt dan naast de ring die u voor het leven heeft verbonden met deze ring uw verbintenis ook na de door in stand houden. Als u dat liever hebt kunt u uw trouwring ook vervangen door asringen waarin u een klein beetje as van uw overleden echtgenoot of echtgenote bewaard. Dit is natuurlijk een zeer persoonlijke keuzen en gezien de tijd waar u op dat moment doorheen gaat ook een hele pijnlijke. De verbintenis die u aangegaan bent met uw geliefde was tot de dood u scheid maar niemand houdt er rekening mee dat die tijd al zo snel zou komen omdat u samen eeuwig gelukkig wilde zijn. Het is voor dit doel ook een optie om uw beider trouwringen te laten vermaken tot sieraden as ringen maar dit is niet bij iedere urnshop mogelijk. Informeer daarom eerst bij de urnshop naar de mogelijkheden voor maatwerk, soms is maatwerk mogelijk maar vaak is dit zeer kostbaar en dan is het goed om hiervan vooraf op de hoogte te zijn.

Als u in ringen as van een overleden dierbare wilt bewaren dan hoeft dat natuurlijk niet altijd van een overleden echtgenoot of echtgenote te zijn. Er is helemaal niets mis mee om ringen voor as aan te schaffen om daar een heel klein beetje as van welke dierbare dan ook in te bewaren. Het is immers uw persoonlijke voorkeur voor sieraden as in de vorm van een ring en het gaat om uw herinnering aan een overleden dierbare. Bij het uitkiezen van sieraden as ringen uitzoeken is slechts een middel om uw herinneringen tastbaar te maken. U moet dus altijd uw herinneringen en vooral uw persoonlijke voorkeuren voorop stellen want het gaat per slot van rekening om uw rouwverwerking. Laat u daarom bij uw keuze leiden door uw persoonlijke voorkeuren voor sieraden en als u bij het kiezen van as sieraden ringen toch minder goed vind passen bij uw persoonlijke smaak dan zijn er voldoende andere mogelijkheden om uw herinneringen op een persoonlijke manier vorm te geven. Daarvoor bent u bij de urnshop op het juiste adres want de sieraden as collectie biedt u voldoende keuze.

De as ringen die u aan zult treffen zullen veelal een normale gladde ring zijn waarop een steentje is gemonteerd. Dit steentje is nog niet definitief vastgezet omdat u zelf een beetje as onder het steentje kunt plaatsen waarna u het steentje definitief vast lijmt in de ring. Hierbij wordt voor lijmen gekozen omdat dit er voor zorgt dat de as ook daadwerkelijk waterdicht in de asringen zal zitten. Dit is natuurlijk zeer belangrijk omdat de as natuurlijk niet tegen water kan en het natuurlijk erg vervelend zou zijn al de as verloren gaat. Het is dus zaak om bij het in de ringen as plaatsen zeer goed op te letten dat u het steentje waterdicht in de ring aan brengt. Uiteraard zal de ring met een duidelijke set instructies geleverd worden waarin u van stap tot stap zal worden uitgelegd hoe het vul proces in haar werk gaat. Als u deze uitleg nauwkeurig op volgt dan zullen bij het uitkiezen van as sieraden ringen u heel erg lang een goede tastbare herinnering kunnen bieden.

Natuurlijk zult u bij het uitkiezen van sieraden as populair tegen uw eigen smaak af moeten wegen. U zult immers as ringen tegen komen die erg populair zijn maar wellicht niet helemaal volgens uw eigen voorkeur. Op dat moment raden wij u aan te kiezen voor een optie die geheel volgens uw eigen smaak of voorkeur is. Het gaat toch immers om uw eigen herinneringen en niet om de herinneringen van anderen. Dat ringen voor as in goud vaker verkocht worden dan de zilveren uitvoeringen mag dus geen invloed hebben voor uw keuze volgens uw eigen smaak. Als u gewoon een keuze maakt volgens uw eigen smaak dan zult u as ringen uitkiezen die geheel aan uw verwachtingen voldoen en u de tastbare herinnering bieden waar u naar op zoekt bent.