As Sieraden

Bij het verwerken van het verlies van een dierbare is het natuurlijk een heel persoonlijke zaak hoe u dat wilt doen. Als u bij het verwerken van uw verlies graag as sieraden wilt dragen dan is dat een goede manier om uw dierbare altijd dicht bij u te hebben. Steeds meer mensen zien dit als een goede hulp en daarom wordt het dragen van deze sieraden steeds populairder.

Door in sieraden as van een overleden dierbare bij u te dragen kunt u niet alleen het gevoel hebben dat uw overleden dierbare dicht bij u is, maar dat is ook zo. Voor steeds meer mensen is dit een hele goede hulp bij het verwerken van het verlies van een dierbare. U kunt dit vergelijken met het vullen van een urn met de as van een dierbare maar dan in een veel kleinere vorm en geschikt om bij u te dragen. Er zijn echter ook assieraden die niet geschikt zijn om gedragen te worden maar die bedoeld zijn om neergezet te worden. Dit zijn dus eigenlijk een soort van ornamenten maar vanwege het feit dat ze klein zijn worden ze wel bij de sieraden gerekend. U zult bij de as sieraden collectie die de urnshop u zal bieden een aantal van deze sieraden die bedoeld zijn om neer te zetten tegen komen maar ze zijn ook vaak tussen de urnen zelf te vinden.

Het is voornamelijk de mogelijk om uw overleden dierbare altijd bij u te dragen die steeds meer mensen er van overtuigd om voor as sieraden te kiezen. Het is natuurlijk al langer bekend dat een persoonlijk aandenken aan een overledene mensen heel erg goed kan helpen bij het verwerken van het verlies. Als u daarbij kiest voor het aanschaffen van sieraden met as dan kunt u ook nog eens een aandenken in uw bezit krijgen dat helemaal volgens uw smaak is. Dit is mogelijk doordat het assortiment zeer uitgebreid is en nog altijd aan het groeien is. Ook als u wensen hebt die niet standaard tot het assortiment behoren bestaan er mogelijkheden om daaraan te voldoen en zullen die sieraden voor as in het assortiment worden opgenomen. Dit is mogelijk doordat de urnshop samenwerkt met kunstenaars en goud- en zilversmeden uit binnen en buitenland en daardoor continue het assortiment uit kan breiden. Daarbij zal ook verder gewerkt worden met het uitbreiden van de bestaande collectie waarbij meer varianten van de populaire as sieraden ontworpen en aan de collectie toegevoegd worden. Het is immers niet altijd nodig om iets geheel nieuws te bedenken maar men kan ook een nieuw model van een bestaande lijn ontwerpen.

Het is niet duidelijk of het nu symboliek is op dat gewoon de praktische kant hier overmacht heeft maar van alle as sieraden is de as ketting veruit het populairst. Dit komt wellicht omdat het u de kans biedt om uw dierbare letterlijk op uw hart te dragen waardoor het met de symboliek te maken heeft. Het kan ook zijn dat het een stuk eenvoudiger is om een ketting af te doen bij het douchen of zwemmen wat voor assieraden weer uitermate praktisch is en vaak een stuk eenvoudiger dan het afdoen van as ringen. Een bij een hanger passen as collier zal veelal een zelfde soort sluiting hebben als ieder ander collier en is dus eenvoudig af te doen. Bij het in sieraden as stoppen is ook mogelijk bij een as armband die vaak ook eenvoudig af is te doen. Dit is natuurlijk afhankelijk van het model en de sluiting maar armbanden zijn natuurlijk niet gemaakt om continue gedragen te worden. Als u in de vorm van een bedeltje sieraden met as gaat vullen dan is het natuurlijk d bedoeling dat het bedeltje goed dicht zit maar beter is het om geen risico te nemen.

Wij raden u aan een kijkje te nemen bij de collectie die de urnshop voor u klaar heeft staan. U zult daar de mooiste sieraden vinden en ook een assortiment urn sieraden die goed tot hun recht zullen komen in uw interieur. Dit durven wij te stellen omdat de keuze die u hebt zeer ruim is en er voor alle smaken wel bijpassende sieraden te vinden zijn. Dat niet alle sieraden voor as hetzelfde zijn komt natuurlijk omdat ieder mens ook verschillend is en daarom ook liever andere sieraden uit kiest. Daarbij gaat het om uw persoonlijke smaak en om wat u graag zou willen dragen. Als u om wat voor reden geen sieraden kan of mag dat zijn urn sieraden ook altijd een goede keuze die op dezelfde manier werkt.