Contact

Wij hebben de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen bij het samenstellen van de informatie die u op deze website vindt. Deze informatie is samengesteld uit vrij op het internet toegankelijke bronnen of is ons aangeleverd door derden. Hierdoor hebben wij echter wel een beperkte invloed op de inhoud van deze informatie ook al hebben wij onze best gedaan om de informatie zoo accuraat mogelijk te laten zijn. Het kan dus zijn dat u na het lezen van deze informatie opmerkingen hebt die u graag aan de ontwikkelaars van deze website door wilt geven. Wij verzoeken u alle vragen sieraden as aan ons te stellen door het formulier op deze pagina volledig in te vullen en te verzenden. Dit is ook de beste manier om over as sieraden vragen te stellen of om andere algemene informatie te verkrijgen over as sieraden.

Wij streven er naar om alle vragen binnen één werkdag volledig te beantwoorden. Mocht dit om de een of andere reden niet helemaal lukken dan zullen wij daar met u binnen één werkdag contact over opnemen en u van dit feit op de hoogte brengen.

Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorg is samengesteld blijft deze te allen tijde volledig informatief van aard. Er kunnen dan ook op geen enkele wijze wat voor rechten dan ook aan ontleend worden.