Overige As Sieraden

Dat u bij het uitkiezen van sieraden voor het bewaren van een beetje as een ruime keuze hebt mag na het lezen van de informatie op deze website wel duidelijk zijn geworden. Naast de as hangers die eventueel met een ketting of een collier gecombineerd worden, de as ringen of de armbanden zijn er nog meer mogelijkheden. Daarom vindt u op deze pagina een greep uit de overige as sieraden die de urnshop u aan biedt.

Onder de overige as sieraden zult u een aantal mogelijkheden aan treffen die wellicht niet heel erg voor de hand liggen maar die u wel een zeer persoonlijke manier van het herinneren van een overleden dierbare kunnen bieden. Wellicht komt het omdat deze sieraden niet zo heel erg voor de hand liggen dat het zo’n goede manier is, maar in ieder geval gaat het er om dat u weet dat u een as sieraad draagt. Dat het daarbij voor anderen niet te zien is dat u een sieraad met de as van een overleden dierbare draagt is mooie meegenomen want het kan u een hoop vaak pijnlijke vragen schelen waar u vaak niet veel zin in hebt om ze te beantwoorden. Het zijn per slot van rekening persoonlijke as sieraden en als u zou willen dat anderen zien dat u de as van een overleden dierbare bewaard als aandenken dan kunt u net zo goed een urn neerzetten. Dat bij het uitkiezen van as sieraden overige uitvoeringen u ook een hele goede manier kunnen bieden om een dierbare te herinneren komt dan ook geheel door uw eigen gevoel bij het sieraad. Dit gevoel is voor u alleen en dat hoeft u niet met anderen te delen als u dat niet wilt dus waarom zou u dat met het sieraad wel doen.

Onder de overige as sieraden zult u een aantal hele mooi mogelijkheden vinden die u een geheel eigen manier geven om een dierbare te herinneren. Wat bijvoorbeeld te denken van een horloge clipje waarin een ruimte voor het bewaren van een beetje as is gecreëerd. Deze assieraden in de vorm van clipje om het dubbele gedeelte van het horloge bandje doorheen te halen in uitgevoerd in zilver of in goud en is een zeer stijlvolle manier om een tastbare herinnering aan een overleden dierbare bij u te dragen. Hoewel dit sieraad wat betreft de afmetingen voornamelijk voor heren horloges bedoeld is zijn er oom dames horloges met een breder bandje waar het clipje aan past. Hierdoor kunnen deze persoonlijke as sieraden voor zowel dames als ook heren toegepast worden en heeft iedereen de kans om een overleden dierbare op deze tastbare en waardige manier te herinneren. Dit is dan ook juist waar het om gaat bij het uitzoeken van deze hele mooie sieraden om as in te bewaren en dat geld ook voor alle overige as sieraden.

Onder de overige as sieraden zult u ook sieraden vinden die niet gedragen kunnen worden. Daarbij is een groep sieraden die u als een soort ornament of decoratie materiaal nee kunt zetten. Hierbij hebben we het over een mooie gouden of zilveren medaillon die u onder een glazen stolpje kunt bewaren. Op deze wijzen hoeft u het niet te dragen maar kunt u een dergelijk soort hanger neerzetten. Ook zijn er de as sieraden van edelsteen die u neer kunt zetten en waarin een ruimte zit om een beetje as van een overleden dierbare te bewaren. Deze sieraden zijn bijzonder mooi om te zien en zijn gemaakt van hele mooi natuurlijk edelstenen die erg bijzonder afgewerkt zijn. Bij het uitzoeken van as sieraden overige opties bekijken biedt u de mogelijkheid om op een geheel eigen manier uw overleden dierbare te herinneren. Het gaat er immers om dat u dit doet op een manier die geheel eigen is voor u en dit hangt af van uw persoonlijke smaak. Laat u dus niet verleiden om iets te doen waar anderen van vinden dat het een goede optie is maar kies vooral assieraden waarbij u het juiste gevoel hebt en u de beste herinneringen kunt vormen. Als u er voor wilt kiezen om een uniek as sieraad te laten maken dan is het goed om te weten dat niet iedere urnshop deze mogelijkheid aan biedt. Het is dus verstandig om goed naar te informeren naar de mogelijkheid van persoonlijke as sieraden. Onthoudt wel dat hier vaak een behoorlijk ander prijskaartje aan hangt dan aan de as sieraden uit de normale sieraden as collectie die u ook al voldoende opties bieden om uw eigen herinneringen bij te vormen.